Schroefjes draaien

Jasmine mag ik je draadloze schroevendraaier lenen?😇 
Ja natuurlijk! Iemand die mijn geliefde accu schroeftol zo noemt mag hem gelijk lenen! Ik ruik mijn kans en bied snel aan om te komen helpen. Ik hou van klussen en mijn handige Lief is vrij, dus die kan ook mee. 💪
 
Eenmaal aangekomen bij Yf blijkt er een compleet tv meubel in duizend losse stukjes op de grond te liggen. Yf en Lief beginnen met koffie maar ik ga meteen schroefjes uitzoeken. Heerlijk! Alles lijkt in eerste instantie op elkaar, maar hoe vaker ik ieder schroefje in mijn handen hou, hoe meer verschillende stapeltjes er ontstaan. 
Deze is toch iets korter dan die. 
Dit schroefdraad is echt anders.
Oh een verzonken kop, die hoort niet op dat stapeltje.

Ik kijk om me heen en zie dat Yf en Lief ondertussen al een halve muur bekleedt hebben met de achterwand. Wanneer ik even niet oplet pikken ze achter mijn rug om schroefjes uit mijn zorgvuldig aangelegde hoopjes. Mijn Lief weet namelijk al uit ervaring dat hij niet aan mij moet vragen om even een schroefje aan te geven. 
Nee: wil je een M5 of een M4? Wil je een parker? Wil je een kruiskop of een torx? Of een inbus van de IKEA? Is het antwoord wat hij dan meestal krijgt. Dus liever pikt hij als een ekster stiekem een schroefje uit mijn zorgvuldig geselecteerde stapeltjes. En dat mag. 👍

We schieten lekker op en ik schroef inmiddels lekker mee, tot blijkt dat ik in mijn enthousiasme het verkeerde schroefje voor het verkeerde plankje gebruikt heb. Nu komen we er te kort!
Yf vraagt verontwaardigd hoe het kan dat ik daar de inbusschroefjes voor gebruikt heb? Er staat toch duidelijk Parker! 

Euh sorry, dat ik alle termen ken... betekent nog niet dat ik ook weet wat ze er mee bedoelen 🤷‍♀️
 
 
 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.