Twerken....

Uitgezakt zit ik na een lange werkweek op de bank. 
Inclusief zak chips en een talentenshow op tv. Ik verbaas me, lach me rot en ben vol bewondering.
Opeens komt er een twerk act. Ik ben van de generatie dat er nog niet op je hurken met billen geschud werd. Dus ik word er een beetje giebelig van.

 

Maar...ik ben uiteindelijk zwaar onder de indruk.2 paar prachtige billen doen ingewikkelde bewegingen en er lijkt ook een choreografie in te zitten want de meiden liggen op hetzelfde moment op de grond, lopen synchroom achteruit en blijven ondertussen prachtig met hun billen schudden.
Knap!

Wanneer ik in de reclame break naar het toilet loop kom ik langs een grote spiegel. En kijk achterom...zou ik ook? Nee!
Op de terugweg kijk ik nog eens. Zal ik...??

Gewoon voor de grap zeg ik de volgende dag tegen Mijn Lief: “ik heb iets geoefend, ik kan een dansje”. Verbaasd kijkt hij vanachter de krant over zijn leesbril op en vraagt waar ik het over heb. 
Ik zet de stoelen aan de kant, zet een ritmisch muziekje op, zak door mijn knieën en twerk. Ik twerk alsof ik al jaren les heb. Ik blijk een natuur talent. Oké eerlijk gezegd kan ik alleen de basis beweging, maar toch. Ik sloof me uit, zweet me rot maar voel me super sexy.

Mijn Lief vraagt zich inmiddels af wat ik aan het doen ben? 
Mijn asymmetrische blouse aan de voorkant lekker kort, hangt aan de achterkant extreem wijd en tot halverwege mijn knieën. Dat verpest het effect toch wel een beetje...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.