Paasbingo

Wat doen we met Pasen?
“Ach laten we eens naar de BuurtBingo gaan, lijkt me lachen... “ antwoord Yfke mijn altijd enthousiaste vriendin.
Oke...de Bingo... daar was ik vroeger erg fanatiek én erg slecht in.
Het eerste nummer lukte nog wel: nummer 14, snel zoek ik systematisch het blad af van links boven naar rechts onder. Nee, ik heb geen 14…

 

Door naar 36, weer van links boven naar rechts on.. ho wacht, ik was nog niet klaar! Nummer 6. Ja die heb ik, dat is het eerste vakje. Nummer 43, zoeken zoeken zoe..nummer 32, verward kijk ik om me heen, nummer 52. En nummer 18, meteen daarna nummer 10. Hoe doen ze dat toch? Oh help ik word hier erg gespannen en gestresst van.
Dus stop ik met mijn eigen kaart en ga bij mijn buren meekijken.
Ik vind het geen erg sociale activiteit, want na iedere pauze zit ik naast nieuwe buren, waar ik me dan aan ga voorstellen en ik probeer een sociaal praatje te maken met belangstellende vragen. Een oog schuin op hun Bingo kaart, want misschien kan ik ze ergens nog helpen. De meeste nieuwe buren zijn echter niet zo toeschietelijk dus nee...Bingo is niet mijn grootste hobby. Maar voor Yfke doe ik alles.

Tweede Paasdag vertrekken we dus gezellig naar het buurthuis.

Ik heb goed geoefend met razendsnel 5 rijtjes van boven naar onder en van links naar rechts doornemen.

De nieuwe buren komen naast me zitten en ik besluit gelijk om niet meer mee te doen. Heb je al op de foto gezien hoeveel cijfers zij razendsnel kunnen scannen??

Dikke paniek hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb