Stappenteller

Mijn baas (dus niet Mijn Lief) heeft een leuk idee: we gaan de uitdaging aan om iedere dag 10.000 stappen te zetten!

“Eitje” denk ik optimistisch en geef mezelf vrolijk op. Met mijn werk haal ik dat vast met gemak!

 

Helaas, verkeerd gedacht! Op een doorsnee werkdag loop ik zo’n 5/6.000 stappen de rest moet ik dus voor en na het avondeten lopen. Gelukkig werk ik niet iedere dag, want op mijn vrije dagen blijk ik veel meer te lopen. De 10.000 tik ik dan gemakkelijk aan πŸ‘

We gaan nog een stapje verder en vormen teams. We dagen elkaar uit om nóg meer te gaan lopen.

Leuk! Ik doe mee πŸƒπŸ»‍♀️

En dan gaat het mis... ik heb een feestje en vergeet mijn stappenteller, ik word ziek en lig 4 dagen op bed, ik heb dagen vol met vergaderingen en ‘s avonds lange repetities voor het optreden in het weekend, twee uitvoeringen van 4 uur stilzitten πŸ€” dat tikt niet aan. Dan nog een feestje in little black dress, dus zonder stappenteller en helaas het einde van de uitdaging is in zicht. “Nee ik heb bij lange na mijn stappen niet gehaald”, bedenk ik me verdrietig.

Ik wil me niet laten kennen dus kijk Lief beteuterd aan en stel voor een mooie strandwandeling te maken. Hij stemt meteen in en hup daar gaan we. Rugzak mee, op alles voorbereid!

Na een wandeling van 5 1/2 uur komen we terug bij de auto. Blij stap ik in, ik heb heel wat stappen ingehaald bedenk ik tevreden.

Dan roept mijn lief me....”is deze niet van jou?”

 

Achter de auto ligt mijn stappenteller, die ben ik verloren toen ik mijn rugzak omdeed, aan het begin van de wandeling 😒

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb