Sorry

Sorry vrienden en sorry bekenden, sorry familie en sorry collega’s en buren. Het is geen kwade opzet.
Zo, dat moest ik even kwijt. En ik wil gelijk even uitleggen dat de glazenwasser van het kantoorgebouw achter ons voor mij een collega is en iemand die bij mijn zus geregeld de vuilnisbak buiten zet tot mijn vrienden behoort. Mijn familie is enorm en de buren...ach daar valt de hele wijk voor het gemak onder.

 

Je snapt dat ik dus tegen heel veel mensen sorry moet zeggen 😉

 

Dat sorry is voor al die keren dat ik dromend langs je fiets en niet naar je zwaai. Ik kan vaak net genoeg focus houden om niet in een sloot te belanden en als jij dan ook nog ín een auto zit, dan ben je voor mij al helemaal onherkenbaar.

Ik weet sinds kort van Mijn Lief in wat voor auto hij rijdt, maar tot een maand geleden stapte ik in iedere zwarte auto die in mijn buurt stopte. Ik ging er gewoon vanuit dat dat Mijn Lief in zijn zwarte auto was. Inmiddels weet ik dat het een bepaald type auto is en dan ook nog de speciale uitvoering. Als ik goed oplet zie ik precies mijn rode haarspeld in het hoekje naast de spiegel liggen. In die zwarte auto mag ik dus instappen!

 

Nu liever niet meteen aan mij gaan appen wat voor auto jij hebt! Ga er maar vanuit dat zolang er niet een enorme foto van jouzelf op geplakt zit of de auto geen roze achterklep heeft en verder bruin is, dat ik je niet herken. Toeteren helpt ook al niet, dat leidt alleen maar af, met als gevolg...

 

Nee, groet me maar gezellig wanneer ik ergens stil sta. Dan maken we een praatje en de volgende dag op straat negeer ik je per ongeluk weer 🤭

 

Sorry!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb