tekenen

Hoewel ik er vanuit ga dat ik nooit meer ga afvallen wil ik toch heel graag mijn conditie op peil krijgen. Daarom huppel ik nog steeds vrolijk rond in de sportschool.

Maar nu en dan wil ik iets nieuws proberen en hiep hiep ... de sportschool heeft iets nieuws om uit te proberen! Hoera, meteen maak ik een afspraak voor extra instructie.

Die extra instructie wordt 2x ingepland voor mij... dat zegt niets over hun instructies, wel over mijn concentratie vermogen.

Maar, hoe verrassend, ik snap na de eerste keer al hoe het werkt. Alles is door mijn privé instructeur ingesteld en wordt volautomatisch aangepast zodra ik me aanmeld. Daar kan echt niets misgaan.

Ook hebben ze een schermpje met daarop een digitaal spelletje om mensen zoals mij gefocust te houden. En dáár gaat het mis. Er is een soort grafische skyline en de bedoeling is dat ik door kracht te zetten deze lijn zo goed mogelijk volg.

Leuk!

Voor 5 minuten. 

Hierna ga ik uitproberen of ik de lijntjes kan beïnvloeden en ik teken poppetjes, krullen en een compleet doolhof voor pacman.

Lachen.

Maar vast niet de bedoeling. 

 

Foto van unsplash

Maak jouw eigen website met JouwWeb